3 mei 2022

Claim Gratis Extra’s!

Bestel nu Claim, Claim 2 of één van de Claim: Reinforcements en ontvang een bundelpakket met promo’s, scenariokaarten en overzichtskaarten gratis. Voeg een Claim product toe aan je winkelwagen en het bundelpakket wordt automatisch toegevoegd.

Wat zit er allemaal in het bundelpakket?

In het Claim Bundelpakket vind je alle extra’s die je nodig hebt. Bestel een Claim product en ontvang dit bundelpakket ter waarde van €12,- helemaal gratis. 

Promo's

De promo's Minotaurs, Mermaids, Dark Elves en Ghosts zitten in het bundelpakket. Dit zijn vier additionele facties die je kunt omwisselen met een andere factie uit het basisspel. Elke bonusfactie heeft een unieke kracht die het spelverloop doet veranderen.

Scenariokaarten

Met 5 facties, een locatie en een introductie ga je een specifieke strijd aan binnen de grenzen van het koninkrijk. Combineer verschillende facties van verschillende spellen met elkaar en voeg 2 locatiekaarten toe.

Overzichtskaart

De overzichtskaart bevat alle krachten van alle facties in één handig overzicht. Daarnaast zijn alle krachten van de locaties, helden en artefacten ook opgenomen.