Geplaatst op

Zomerspel

Voor families
Zaterdag 16 en zondag 17 Mei 2020 zijn het uitgelezen moment om met je familie of kinderen een uitstap te maken en een heel nieuw speluniversum te ontdekken! Op Zomerspel speel je authentieke gezelschapsspelen, met elkaar, rond de tafel.
In de familiezone worden spellen voor alle leeftijden voorzien van speluitleg om plezier te garanderen voor de hele familie. Daarnaast is er nog onze ‘kids-corner’ waar de kinderen zich kunnen uitleven met knutselprojecten, kleurplaten … Voldoende animatie om de dag door te komen.
Eventjes genoeg gespeeld? Grote honger of kleine knabbel? Ook dit jaar voorzien we een bar met de nodige verfrissingen en kan er aangeschoven worden voor diverse maaltijden om het energieniveau op peil te houden.

Voor fanaten
Trek alleen of met vrienden naar Zomerspel! Ontdek de expertzone waar tal van spellen klaar staan. Net zoals de afgelopen jaren zetten we in op de meest actuele bordspellen. Zomerspel is niet voor niets “bovenal spellenfestival”.
In de zone voor fanaten staan meer dan 100 tafels voor je klaar met strategische en thematische bordspellen. Kies een tafel uit en schuif gezellig aan. Wij zorgen voor speluitleg en je kan meteen van start. Uiteraard helpen we je ook om je spellenkast uit te breiden of te optimaliseren door de organisatie van de tweedehandsbeurs en het aanbod in de winkel.

Locatie:
Gemeentehallen Merelbeke
Poelstraat 39
Merelbeke