Specificaties

1-4 spelers
10+
45-90 minuten  

Het verhaal

In de Wereld van Imperial Settlers strijden verschillende volkeren om een wereldrijk te bouwen. 
Ze willen nieuwe gebieden ontdekken, locaties bouwen, grondstoffen verhandelen, tegenstanders verslaan en daarmee overwinningspunten verdienen. 
De strijd begint met de Barbaren, de Egyptenaren, de Japanners en de Romeinen, maar kan worden uitgebreid met andere volkeren. Of kies voor de dobbelvariant of een strijd op zee!

Kies één van de vier volkeren en bouw een wereldrijk. Elk volk heeft zijn eigen speciale eigenschappen en vaardigheden, waardoor elk volk anders is om te spelen! 

De enorme hoeveelheid kaarten maakt verschillende strategieën mogelijk...

lees verder

Basisspel uitbreidingen

Nieuwe Vrienden bevat 55 nieuwe kaarten, die je kunt toevoegen aan het basisspel. Stel je eigen volkdeck samen, aangepast aan jouw strategie en manier van spelen.

bekijk spel 

Driemaal is Scheepsrecht bevat 67 nieuwe kaarten, die je kunt toevoegen aan het basisspel. Deze aanvulling is ook speelbaar als je met de uitbreiding Atlantis speelt. 

bekijk spel

Binnenkort beschikbaar!

Het volk van Atlantis creëerde een indrukwekkende beschaving en bezat technologische kennis die ver buiten het bereik van alle andere oude volken lag. 


Wanneer het spel begint, worden al deze wonderen, jouw beschaving, bedreigd door een rampzalige catastrofe.

bekijk spel

In de hoogtijdagen omvatte het rijk der Azteken het grootste deel van 
Meso-Amerika en de culturele en religieuze invloeden waren overal terug te vinden. Als leider van het volk van de Azteken kan je ook de goden om hulp verzoeken. Gebruik goddelijke zegeningen en gunsten om je rivalen te overtreffen. 

bekijk spel 

Binnenkort beschikbaar!

Promo's

Expeditie tegels

Vluchtelingen

Barnsteenroute

Raadsvergadering

Promodeck AztekenTerwijl de grote koninkrijken oorlog voeren tegen elkaar, besluit een groep kolonisten te vertrekken en op zoek te gaan naar een vreedzamere omgeving. Ze weten dat ze deze keer met elkaar zullen moeten samenwerken om die nieuwe gebieden te laten opbloeien. Dat zullen ze in elk geval moeten proberen…
bekijk spel 

De wereld van imperial settlers

Basisspel

Empires of the North

Roll & Write

Atlantis

Azteken

Amazones

Nieuwe vrienden

Driemaal is
scheepsrecht

Tot hier en
niet verder